Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Umjesto Osijeka

Prvi put će ugostiti Modrića i društvo: Pripalo im domaćinstvo za provjeru pred EURO

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrat će dvije prijateljske utakmice prije odlaska na EURO.

Slavlje Hrvatske (Foto: Slavko Midžor/Pixsell)

Hrvatska nogometna reprezentacija prijateljski će susret protiv Armenije, koji će joj poslužiti kao priprema pred nastup na EURU, odigrati 1. lipnja u Velikoj Gorici, odlučio je Izvršni odbor HNS-a.

Velika Gorica će tako postati deseti grad koji će ugostiti najjaču hrvatsku nogometnu vrstu, poslije Zagreba, Rijeke, Splita, Osijeka, Varaždina, Pule, Vinkovaca, Šibenika i Koprivnice.

Iako se utakmica prvotno trebala igrati u Osijeku, HNS je prebacio utakmicu u Veliku Goricu zbog nedostatka smještajnih kapaciteta u Osijeku i okolici te velike udaljenosti između Zagreba i Osijeka.

Rukometaši s Modrićevim dresom Saznali smo kako je Modrićev dres završio među rukometašima: Legenda hrvatskog rukometa imala je samo jednu želju

U stožeru reprezentacije su zaključili da nema potrebe za dalekim putovanjima izvan Zagreba prije samog početka Europskog prvenstva.

Prije dolaska "vatrenih", Velika Gorica će 19. svibnja biti i domaćin finala Kupa između Dinama i Istre 1961.

Hrvatska nogometna reprezentacija pripreme za EURO započet će 25. svibnja u Rovinju. Susret s Arenijom bit će prva provjera, a uoči odlaska u bazni kamp u Saint Andrewsu Hrvatska će 6. lipnja imati završnu provjeru protiv Belgije u Bruxellesu.

Nastavi čitati