Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ništa nije gotovo"

Modrić smiruje euforiju: "Napravili smo tek pola posla"

Luka Modrić i Zlatko Dalić poslali su jasne poruke nakon utakmice: ništa još nije gotovo, treba još dovršiti posao u uzvratu.

"Ne smijemo ovo propustiti, 4:1 je stvarno veliki rezultat i bila bi tragedija da ovo propustimo", rekao je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u izjavi za Hrvatsku televiziju nakon prve utakmice doigravanja za mjesto na Svjetskom prvenstvu 2018. u kojoj su Vatreni potpuno nadigrali Grčku i stvorila tri pogotka prednosti za uzvrat u Pireju.

"Odigrali smo vrhunsku utakmicu i presretni smo zbog rezultata. Šteta za gol koji smo primili, praktično iz njihovog prvog udarca na gol. Mogli smo i mi još koji pogodak postići, ali nećemo se buniti. Da nam je netko ponudio 4:1 prije utakmice, sigurno bismo to prihvatili", rekao je Luka Modrić te dodao:

"Ne smijemo pasti u euforiju. Napravili smo tek pola posla, jer 4:1 je veliki rezultat, ali zna biti varljiv, ako ne odigramo kao u Zagrebu. Moramo se dobro odmoriti i odigrati još jednu ovakvu, veliku utakmicu."

Kako bi tako uistinu bilo i kako bi Hrvatska u nedjelju u Pireju slavila plasman u Rusiju, pobrinut će se i staloženi izbornik Zlatko Dalić.

"Ovo je samo prvo poluvrijeme. Ne smijemo se opustiti. U Grčku idemo kao da je 0:0. Ne dam se navući na tanak led i pomisliti da je gotovo. Ništa nije gotovo. Znam da je sad euforija, ali euforija ne pobjeđuje", izjavio je Zlatko Dalić za HRT te nakon čestitke igračima na sjajnoj utakmici uputio zahvalu i navijačima:

"Hvala im, bili su naš 12. igrač i bili su strpljivi, baš kao i igrači na terenu. Kad cijela Hrvatska stane iza nas, onda ne možeš igrati slabo."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider