Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
TEŠKE RIJEČI

Hrvati sudili Europu pa ih trener napao: "Moje dijete bi bolje sudilo. Užasni su"

Stephen Bradley žestoko je prozvao hrvatske suce na utakmici Konferencijske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Shamrock Roversa izgubili su jučer od Moldea 0:2 u sklopu četvrtog kola Konferencijske lige.

Ta utakmica hrvatskoj javnosti bila je zanimljiva iz razloga jer su pravdu dijelili hrvatski suci. Dario Bel je bio glavni sudac, a pomagali su mu Marjan Tomas, Kruno Šarić i Tihomir Pejin.

Poznata HNL imena dobila su tu čast da sude utakmicu u Europi, no nakon utakmice nisu dobili pohvale, već kritike trenera Shamrock Roversa.

Stephen Bradley se obrušio na Hrvate koji po njemu nisu dobro sudili, a ne može vjerovati da nisu vidjeli navodno zaleđe kod gola Moldea za 0:1.

gol expired Jakobušić: U Splitu su mi rekli: Šetaj, šetaj, nećeš još dugo, a Valdasa sam trebao smijeniti nakon Dinama divider

Tim porazom Irci su ispali iz Europe jer više nemaju šansi za prolaz u nokaut fazu.

Tako Bradley smatra kako su upravo hrvatski suci krivi za poraz njegove momčadi jer je taj gol promijenio tijek utakmice, a kasnije je i trener Moldea priznao kako je njegova momčad nadigrana u prvom poluvremenu.

''Bio je u zaleđu. Kako je moguće da to suci nisu vidjeli. To je stvarno jadno. Moj osmogodišnji sin bi vam rekao da je zaleđe bilo, za to vam ne treba VAR, on bi bolje sudio. Suci su bili užasni cijelu večer'', rekao je Stephen Bradley.

''Takva pogreška se ne bi smjela dogoditi na ovakvoj razini nogometa. Mi smo znali da moramo pobijediti da ostanemo u igri za prolaz, ali nismo uspjeli'', dodao je trener domaćeg kluba.

Spornu situaciju pogledajte OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider