Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
u formi je

Hrvat je hit u Americi i poručuje Daliću: "Zaslužujem biti u krugu reprezentacije"

Rođeni Vukovarac igra sjajno u Americi i kao napadač je u zadnje četiri utakmice zabio četiri gola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pravi HNL fanovi sigurno znaju za Damira Kreilacha koji je igrao za Rijeku punih pet sezona i 2013. otišao iz Hrvatske.

Kreilach je napustio Rijeku i potpisao za Union Berlin da bi 2018. ostvario transfer u MLS. Već tri sezone je član Real Salt Lakea, a prošle sezone bio je i član All Star momčadi prvenstva.

gol expired Serie A iskoristila Marka Pjacu kako bi se našalila s padom društvenih mreža divider

Rođeni Vukovarac igra sjajno u Americi i kao napadač je u zadnje četiri utakmice zabio četiri gola. Ukupno za Salt Lake ima 120 nastupa, 43 gola i 15 asistencija.

Američki san je ispunio, a ostao je onaj najveći

Bivši kapetan Rijeke danas ima 31 godinu i već godinama igra na jako dobroj razini, no nikada nije nastupio za reprezentaciju Hrvatske.

''Ja neću prestati sanjati o tome sve dok budem profesionalno igrao. Godine su za mene samo broj, osjećam se nikad bolje, a na kraju krajeva to ova sezona i pokazuje. Teško mi je reći gdje mogu dati najbolje reprezentaciji, stručni ljudi će to procijeniti. Sigurno da bih volio ispuniti svoj san i zaigrati za Hrvatsku.

gol expired Smiju im se u Francuskoj: Izbačeni iz Kupa zbog jednog krivog slova upisanog u GPS divider

Sigurno jedan nedosanjani san. Ali kažem, sve dok igram, ja vjerujem da će se jednog dana to dogoditi. Iskreno, mislim da sam svojim igrama i svojom konstantom kroz zadnjih pet, šest godina zaslužio biti u krugu reprezentacije. Ali nisam taj koji će se preko medija nametat, jer kažem, na kraju krajeva teren je jedino mjerilo. Doduše, trenutačno, ali i proteklih godina moje brojke govore dosta o tome. Na kraju, Hrvatska ima odličnog izbornika Zlatka Dalića sa suradnicima koji odlučuju tko je dovoljno kvalitetan za reprezentaciju'', rekao je Kreilach za HRT.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider