Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
podijeljene funkcije

HNS objavio kako je donio neke ''važne organizacijske i kadrovske odluke''

Izvršni odbor HNS-a održao je drugu sjednicu u novom sastavu.

10 HDZ-ovaca u Vladi Davora Šukera (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Hrvatski nogometni savez objavio je na službenoj stranici kako je Izvršni odbor donio nekoliko važnih organizacijskih i kadrovskih odluka. Kao što se nagađalo, neke su funkcije dobili ljudi iz riječkog nogometnog bazena, bliski najutjecajnijem čovjeku iz nogometnih centara Rijeka, Pula i Gospić – Damiru Miškoviću.

Čovjek koji se naglo povukao iz kampanje za predsjednika HNS-a, Marijan Kustić imenovan je direktorom natjecanja i infrastrukture, a Ivan Herak imenovan je za glavnog menadžera strateškog planiranja, EU fondova i promocije.

Sjednici je prisustvovao i Ivan Meštrović kao posebni savjetnik predsjednika HNS-a Davora Šukera. Meštrović je suvlasnik i predsjednik NK Osijek.

Trener Lokomotive iz prošle godine Sreten Ćuk imenovan je novim glavnim instruktorom Hrvatskog nogometnog saveza. U HNS-u je niz godina obavljao funkciju instruktora središta Zagreb, s čijom je amaterskom reprezentacijom osvojio 2. mjesto na Uefinom Kupu regija.

HNS je imenovao i novog Disciplinskog suca Prve i Druge HNL. Radi se o zagrebačkom odvjetniku Alanu Klakočeru koji je kao nogometaš u karijeri nastupao, između ostalih, za NK Zagreb i HNK Šibenik, a do sada je djelovao kao član Komisije za žalbe.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider