Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
od 2022.

HNS objavio: Izabrali su novog vlasnika TV prava za utakmice HNL-a

Izvršni odbor HNS-a jednoglasno je izabrao novog nositelja prava za utakmice HNL-a od 2022. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza održana je sjednica Izvršnog odbora HNS-a na kojoj je, između ostaloga, donesena odluka o prodaji televizijskih i povezanih prava kojima je vlasnik HNS.

Sastanku Izvršnog odbora prethodio je sastanak rukovodstva Saveza s predstavnicima klubova HT Prve lige, na kojem su klubovima predstavljeni tijek i rezultati pregovora s tvrtkama koje su iskazale interes za kupnju TV prava. Osam od devet prisutnih klubova izrazilo se pozitivno prema predloženoj opciji kao najboljoj.

Rezultati pregovora, kao i stav klubova, predstavljeni su potom i Izvršnom odboru HNS-a koji se jednoglasno odlučio za predloženu najbolju opciju te će se pristupiti dogovaranju detalja i potpisivanju ugovora s odabranom tvrtkom.

Izvršni odbor usvojio je izmjene u propozicijama natjecanja za 1. HMNL i 1. HNLŽ, sukladno epidemiološkim okolnostima u zemlji.

Za novog predsjednika Disciplinske komisije HNS-a izabran je Marko Smolek, odvjetnik iz Zagreba, koji će na toj poziciji naslijediti preminulog Ivicu Kujundžića.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider