Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stižu ''čestitke''

HNS kaznio Hajduk i Osijek, Splićani dobili visoku kaznu

Hajduk i Osijek kažnjeni su od Disciplinskog suca Adama Klakočera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige, Alan Klakočer, donio je odluke o kaznama iz 31. kola.

HNK Hajduk kažnjen je sa 60.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Hajduk - Gorica.

''Navijači domaće momčadi, pripadnici Torcide, sa sjeverne tribine su u 25. minuti upalili 20 bengalki, a u 71. minuti 30 bengalki, koje su sagorjele na tribini, osim jedne koja je bačena na tartan stazu i na istoj sagorjela. Pripadnici Torcide su također od 26. do 67. minute zapalili još devet bengalki, četiri bljeskalice i sedam dimnih kutija, koje su sagorjele na istoj tribini. Ukupno 70 pirotehničkih sredstava: 59 bengalki, od kojih je jedna bačena na tartan stazu, četiri bljeskalice i sedam dimnih kutija', piše službena stranica Prve HNL.

''NK Osijek kažnjen je s 5.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Osijek - Hrvatski dragovoljac. U 37. minuti domaća navijačka skupina Kohorta na istoku (na tribini) nakon koreografije pali šest dimnih bombi i dvije baklje, te u 45. minuti jednu baklju.''

Nakon ovih 60 tisuća kuna na Poljud će uskoro stići nova kazna koja bio mogla biti još izdašnija zbog također velikog broja zapaljenih komada pirotehnike na derbiju protiv Dinama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider