Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uskoro mu istječe ugovor

Sprema li se veliki transfer unutar HNL-a? Hajduk želi dovesti sjajnog igrača Rijeke

Lindon Selahi iz Rijeke igra fenomenalno ovu polusezonu, uskoro ulazi u posljednjih šest mjeseci ugovora, a želi ga Hajduk.

Lindon Selahi i Marko Livaja (Foto: Ante Čizmić/Cropix)

Tri su kola ostala do početka pauze u SuperSport HNL-u, a nešto više do starta zimskog prijelaznog roka, koji mnogi klubovi, naročito oni koji nemaju problema s financijama, već sad pripremaju.

U iščekivanju utakmica 17. kola pojavila se vijest da je Hajduk zainteresiran za Lindona Selahija, odličnog veznjaka Rijeke.

Selahi ovu polusezonu igra zbilja sjajno, pravi je policajac u sredini terena i svojom neumornom trkom i energijom čuva leđa riječkim ofenzivcima. Međutim, taj povremeni albanski reprezentativac uskoro ulazi u posljednjih šest mjeseci ugovora s Riječanima, a zasad nema naznaka o potpisu novog i tu svoju priliku vide Splićani.

Hajduk računa na to da bi Selahija mogao dobiti za odštetu znatno manju od dva milijuna eura, na koliko Transfermarkt procjenjuje tog 24-godišnjaka rođenog u Belgiji.

Koliko bi Rijeka tražila i bi li ga uopće željela prodati u klub koji smatra svojim najvećim rivalom, to najbolje znaju na Rujevici, gdje ovih dana sigurno ne spavaju mirno s obzirom na neizvjesnu budućnost tako bitnog igrača.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider