Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
koprivnica izjednačena s rijekom

Slaven Belupo pobijedio Cibaliju, Inter bolji od novajlije Rudeša

Odigrana su dva susreta u najvišem razredu hrvatskog nogometa, a pobjede su upisali favoriti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Slaven Belupa upisali su treću uzastopnu pobjedu nakon što su u subotu u 4. kola Prve HNL u Koprivnici svladali Cibaliju sa 2-1 (1-0).

Mirko Ivanovski, koji je Slavenu donio pobjede protiv Lokomotive i Intera, u 48. minuti je lobao vratara gostiju za vodstvo 1-0.

Cibalija je poravnala u 70. minuti iz penala, a strijelac je bio Marko Pervan. Tada se činilo da bi klub iz Vinkovaca mogao upisati prvi bod u novom prvenstvu, ali u 78. minuti tu je nadu uništio autogol Špire Peričića.

Susret je odigran na Gradskom stadionu u Koprivnici pred 1.000 gledatelja, a sudio je Marko Matoc iz Zaprešića.

U ranije odigranoj utakmci Rudeš je ugostio zaprešićki Inter, te je poražen sa 0-2. Novi prvoligaš Rudeš još mora čekati na prvu pobjedu u elitnom razredu hrvatskog nogometa.

Inter je poveo u 36. minuti, kada je nakon ubačaja sa lijevog boka Jakov Puljić iz blizine pospremio loptu u mrežu. Tako je Puljić, najbolji strijelac Intera u prošlom prvenstvu, odlično krenuo i u novoj sezoni te je upisao svoj treći prvenstveni gol.

Pobjedu Intera potvrdio je Vlatko Blažević u 88. minuti, a njemu je to također treći pogodak ove sezone.

Susret Rudeša i Intera odigran je na stadionu u Kranjčevićevoj pred 700 gledatelja, a sudio je Marin Vidulin iz Kanfanara.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider