Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi poraz Modrih

Rijeka nokautirala Dinamo, Armada bakljadom prekinula utakmicu

Na Rujevici je odigran najzanimljiviji dvoboj 15. kola Hrvatski Telekom Prve lige...

U sklopu 15. kola HNL-a na Rujevici je Rijeka s 1:0 pobijedila Dinamo i nanijela mu prvi prvenstveni poraz u ovoj sezoni.

Dinamo nije izgubio u prvenstvu još od 14. svibnja ove godine, a ove sezone je, do utakmice na Rujevici, imao 12 pobjeda i tri remija.

U prvom dijelu nije bilo puno prilika, a najveću je propustio napadač Dinama Mario Gavranović, čiji je šut iz blizine u 30. minuti bravurozno obranio riječki vratar Simon Sluga.

U nastavku je strijelac pobjedničkog pogotka za Riječane bio Antonio-Mirko Čolak, koji je u 64. minuti prizemnim udarcem s ruba šesnaesterca u donji lijevi kut matirao reprezentativca Dominika Livakovića.

U 86. minuti udarac Izeta Hajrovića prema praznoj mreži u posljednji trenutak blokira Punčec, a u trećoj minuti sudačke nadoknade Sluga brani udarac Danija Olma.

Armada nastavlja "rat" protiv Miškovića i Bišćana

Osim po tri važna boda riječkog sastava i prvom porazu Modrih, dvoboj će ostati upamćen i po Armadinom potezu iz 80. minute. Najvatreniji navijači Rijeke priredili su bakljadu, ali se nisu na tome zaustavili već su nekoliko baklji pobacali u teren zbog čega je sudac Tihomir Pejin morao prekinuti igru na nekoliko minuta.

Ovakav potez kulminacija je netrpeljivosti između Armade i čelnika Rijeke Damira Miškovića. Njihov odnos narušen je kada je Mišković postavio Igora Bišćana za glavnog i Renata Pilipovića za pomoćnog trenera, a imenovanju njih dvojice riječki navijači su se žestoko usprotivili, zamjerajući im ponašanje u utakmicama protiv Rijeke prije 20-ak godina, kada su obojica nosili dres Dinama.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider