Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobili ista pitanja

Otišle su dvije ikone HNL-a, Ademi i Škorić: Zanimljivo je da su obojica najavila isto

Arijan Ademi i Mile Škorić karijeru će nastaviti u Kini.

U novom izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu poseban prostor dobili su legendarni kapetani Dinama i Osijeka, Arijan Ademi i Mile Škorić.

"Dosta emotivno na obje utakmice, ali nije sad da se oni opraštaju od nogometa, da idu na prisilni rad. Ljudi idu uzeti milijune, idu osigurati egzistenciju do kraja života", rekao je Mateo Pukšar.

"Ne možeš tako površno gledati, išao je i Xavi iz Barcelone uzeti milijune pa je bilo suza kad je odlazio iz Barcelone", kontrirao mu je Ivan Ljubić.

"Inače, obojica su najavila povratke, ali kao treneri. Ne znam jeste li to dobro čuli. Ademi je rekao da će kao trener pokušati osvojiti europsku titulu, dok je Škorić također rekao nešto slično. Identična sam pitanja postavio obojici, dobio sam gotovo identične odgovore. Da nisu svjesni da odlaze, da imaju tremu, da ovo nije zbogom, nego doviđenja", kazao je Pukšar.

"Više si dobio od Škorića u izjavi, kroz njegovu izjavu se provlači koliko je on čestit i ispravan. Pogotovo ova situacija oko Kohorte i jedanaesterca, tu se vidi koliko je on bitan za svlačionicu jer je i u tom trenutku razmišljao kako da ne naruši autoritet novog trenera, koji još uvijek gradi taj autoritet", zaključio je Ljubić.

Cijela 28. epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider