Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajan potez

Odabrali ste najbolji gol HNL-a iz završnice sezone: Bacio je navijače u trans

Nikola Kalinić postigao je najljepši pogodak od 25. do 36. kola Prve HNL.

U izboru gol.hr-a za najljepši pogodak posljednjeg dijela sezone HT Prve lige najviše je vaših glasova dobio gol Nikole Kalinića.

Birali smo najljepši gol od 25. do 36. kola, a pobjednički pogodak Nikole Kalinića postignut je u zaostalom derbiju između Hajduka i Dinama na Poljudu. Bio je to dvoboj devetog kola, ali je odigran sa sedam mjeseci zaostatka pa smo ga zato smjestili u ovu završnu trećinu.

U 63. minuti susreta Kalinić je sjajno primio loptu i majstorski zabio lijevom, slabijom nogom. Vratar Dinama Dominik Livaković samo je pogledom ispratio taj udarac.

Pogodak Kalinića Dinamu

Taj je pogodak dobio 33 % glasova, dok je drugi u ovom izboru gol Filipa Krovinovića Lokomotivi u 28. kolu dobio 23 % vaših glasova. Treći u poretku bio je pogodak Petra Bočkaja za Dinamo protiv Šibenika u 35. kolu s 11 % glasova.

Ova tri najbolje plasirana pogotka ušla su u završni izbor najljepšeg gola sezone iz kojeg ćemo dobiti ukupnog pobjednika, najbolji gol HNL-a u sezoni 2021/2022.

Finalni izbor najboljeg gola sezone kreće 1. lipnja i traje do 7. lipnja, a dan kasnije, 8. lipnja proglašavamo pobjednika. Odnosno, najbolji HNL gol godine.

Također, ovim putem podsjećamo da ćemo 6. lipnja proglasiti pobjednika nagradnog natječaja u kojem dijelimo Hajdukov zlatni dres. Ako ga želite imati u svojoj kolekciji, ovdje pročitajte što trebate napraviti.

Pogodak Krovinovića Lokomotivi

Pogodak Bočkaja Šibeniku

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider