Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Majstorski potez

Odabrali ste najbolji gol HNL-a druge trećine sezone: Pao je u velikom derbiju

Marko Livaja postigao je najljepši pogodak od 13. do 24. kola Prve HNL.

Pobjednici od 13. do 24 kola (Foto: GOL.hr)

U izboru gol.hr-a za najljepši pogodak druge trećine sezone HT Prve lige najviše je vaših glasova dobio gol Marka Livaje.

Birali smo najljepši gol od 13. do 24. kola, a pobjednički pogodak Livaje dogodio se već u 18. kolu u derbiju Dinama i Hajduka na Maksimiru. 

U 60. minuti susreta Josip Elez je dugom loptom pronašao Livaju koji se otarasio Theophila i primirio loptu prsima, a onda prebacio Dominika Livakovića za vodstvo na Maksimiru.

Pogodak Livaje Dinamu

Taj je pogodak dobio više od polovice glasova čak 53 %, dok je drugi u ovom izboru, gol Marca Fossatija Istri 1961 u 17. kolu, dobio 11 & glasova. Treći u poretku bio je pogodaka Mislava Oršića za Dinamo protiv Gorice u 23. kolu s 9 % vaših glasova.

Ova tri najbolje plasirana gola iz drugog izbora ušla su u završni izbor najljepšeg gola sezone iz kojeg ćemo dobiti ukupnog pobjednika, najbolji gol HNL-a u sezoni 2021/2022.

Najbolji gol u završnom dijelu sezone, od 24. do 36. kola, birat ćemo u srijedu, 25. svibnja , a već u srijedu idemo s novim nagradnim natječajem u kojem nakon dresa Dinama i Osijeka, dijelimo dres Rijeke.

Finalni izbor najboljeg gola sezone bit će 1. lipnja.

Pogodak Fossatija Istri 1961

Pogodak Oršića Gorici

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider