Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dva gola Gavranovića

Dinamo petardom isprašio Istru 1961 i pobjegao Osijeku na lijepu razliku

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 11. kola Hrvatski Telekom Prve lige Zagrepčani su deklasirali Puljane.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Dinama uvjerljivo su, s 5:0, porazili Istru 1961 u susretu 11. kola HNL povećavši prednost na ljestvici pred drugoplasiranim Osijekom na šest bodova.

Premda su nastupili oslabljeni neigranjem nekoliko standardnih prvotimaca, Modri nisu dozvolili iznenađenje i rutinski su stigli do novih bodova.

Golove za Dinamo zabili su Gavranović (6, 75), Jakić (45), Oršić (76) i Tolić (87).

Dinamo je poveo već u 6. minuti, kada je Mario Gavranović iskoristio pogrešku gostujuće obrane Istre u predaji lopte i precizno zabio za 1:0.

U posljednjim trenucima prvog dijela Kristijan Jakić je zabio prekrasan pogodak pogodivši s ruba kaznenog prostora same rašlje. U nastavku susreta Gavranović je zabio svoj deveti gol ove sezone, a među strijelce upisali su se i Oršić (76) i Tolić (87). Pobjeda Dinama je mogla biti i uvjerljivija, no Tolić je u 61. minuti uzdrmao okvir gola.

Modri su tako iskoristili subotnji remi Osijeka s Hajdukom na Poljudu i povećali razliku u svoju korist, sa četiri na šest bodova, a poslije reprezentativne stanke čeka nas veliki obračun u Gradskom vrtu: Osijek - Dinamo.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider