Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Umirovio se rano

Mnogi nisu prepoznali legendu kraj Mbappea, sad zarađuje milijune od biznisa

Legendarni Japanac Hidetoshi Nakata pojavio se na utakmici Kawasakija i PSG-a, a pojedini ga nisu mogli prepoznati.

Mbppe i Nakata (Foto: PSG)

Danas 45-godišnji Hidetoshi Nakata jedan je od najpoznatijih japanskih nogometaša svih vremena, međutim kad se pojavio među nogometašima PSG-a poslije prijateljske utakmice s Kawasaki Frontaleom u Japanu, mnogi ga nisu prepoznali.

Njegove prepoznatljive obojene kose više nema, a danas je daleko od nogometa jer jako dobro zarađuje od vlastitog biznisa, naime proizvodi japanski sake i od tog posla zarađuje jako dobro te je jednako cijenjen u japanskom poslovnom svijetu kao nekoć na nogometnom terenu, jer je njegova tvrtka jedan od tržišnih lidera u toj branši, a prisutan je i na svjetskim policama.

Umirovio se sa samo 29

Slavni Japanac imao je bogatu europsku karijeru, otvorio ju je u dresu Perugije, a igrao je još za Romu, Parmu, Bolognu, Fiorentinu i Bolton, gdje se 2006. godine sa samo 29 godina oprostio od nogometa.

Kaže kako se s vremena na vrijeme pojavi na nogometnoj utakmici, ali nije želio propustiti okršaj Kawasakija s moćnom francuskom družinom. Iskoristio je priliku i fotografirao se s Kylianom Mbappeom koji mu je poklonio dres PSG-a s njegovim imenom i brojem.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider