Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vlašić izvan sastava

Son donio pobjedu Tottenhamu, sjajni Salah opet strijelac

U 29. kolu Premierlige Tottenham je u subotu očekivano svladao Huddersfield s 2-0, dok je u posljednjoj utakmici subotnjeg programa Liverpool na Anfieldu identičnim rezultatom pobijedio Newcastle.

Harry Kane i Heung-Min Son (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Tottenham se pobjedom protiv Huddersfielda probio na treće mjesto prvenstvene ljestvice. Dvotruki strijelac za Spurse bio je Južnokorejac Heung-Min Son (27, 54), koji je ove sezone zabio deset pogodaka u Premierligi.

Nikole Vlašića ponovno nije bilo u sastavu Evertona, koji je na gostovanju kod Burnleyja izgubio sa 1-2. Everton je poveo u 20. minuti golom Cenka Tosuna, ali u drugom poluvremenu Burnley je pogocima Ashleyja Barnesa (56) i Chrisa Wooda (80) stigao do pobjede.

Posljednjeplasirani West Bromwich Albion, koji ima samo 20 bodova, sve je bliže ispadanju, a novi poraz doživio je kod Watforda (0-1). Presudio im je Troy Deeney u 77. minuti.

Swansea, koji je dugo bio na začelju, u posljednjih šest kola ostvario je četiri pobjede i jedan remi, a u subotu je kod kuće svladao West Ham s 4-1. Sada je na 13. mjestu, ima 30 bodova kao i West Ham.

Liverpool je na Anfieldu pobijedio Newcastle s 2-0, a strijelci su bili briljatni Mohamed Salah (40) i Sadio Mane (55).

Mohamed Salah je ove sezone u Premierligi upisao 24 gola i osam asistencija. Hrvatski stoper Dejan Lovren odigrao je cijeli susret za Liverpool, koji se je probio na drugo mjesto prvenstvene ljestvice.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider