Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Scena iz svlačionice

VIDEO Hazard dao gutljaj šampanjca Kroosovom sinu, pogledajte kako je Nijemac reagirao

Toni Kroos osvojio je s Real Madridom peti naslov prvaka Europe.

Eden Hazard i Toni Kroos (Foto: Twitter/Real Madrid/Screenshot)

Onog trenutka kad je Clement Turpin zviždaljku primakao usnama i odsvirao kraj finalnog dvoboja Lige prvaka u Parizu, moglo je započeti ludo slavlje nogometaša Real Madrida.

Minimalnom pobjedom protiv Liverpoola osvojili su 14. naslov prvaka Europe, a u velikom slavlju pridružili su im se i članovi najuže obitelji. Tako smo na snimci iz svlačionice mogli vidjeti sina Luke Modrića, ali i Tonija Kroosa.

Real srušio Liverpool u finalu Lige prvaka: Courtois junak Madriđana, izludio napadače Liverpoola Real Madrid slavi gol Viniciusa Vinicius slavi pogodaka Luka Modrić i Mohamed Salah Vinicius

Dok su nogometaši skakali, slavili, pjevali i polijevali se šampanjcem, belgijski reprezentativac Eden Hazard uzeo je bocu šampanjca i dao ju Kroosovom sinu.

Tek što je uzeo bocu u ruke, Kroos je skočio i jasno pokazao svom suigraču, ali i sinu da im to neće dopustiti.

Kroos izgubio živce nakon pobjede

Ovom pobjedom njemački nogometni reprezentativac je stigao do petog naslova prvaka Europe, četiri je osvojio s Realom, a jedan s Bayernom, ali potpuno je izgubio živce u slavljeničkoj noći zbog jednog novinarskog pitanja.

"Jeste li bili iznenađeni time što je Liverpool dominirao cijelu utakmicu", upitao je Kroosa njemački novinar, a ovaj se samo nasmijao i oštro mu poručio:

"Imao si 90 minuta da smisliš dva pitanja i ti si uspio smisliti dva ovako u**ana pitanja. Dva negativna pitanja, vidi se da si njemački novinar. Nema dileme oko toga", odgovorio je Kroos.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider