Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To mu nije trebalo

Kapetan Manchester Uniteda osuđen na 21 mjesec zatvora uvjetno zbog tučnjave u Grčkoj

Engleski reprezentativac, koji je jedna od tri osobe koja je uhićena nakon svađe s policijom, tvrdi da nije učinio ništa loše.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski nogometaš, kapetan Manchester Uniteda Harry Maguire, osuđen je na 21 mjesec zatvora uvjetno pred grčkim sudom u utorak nakon što je proglašen krivim po četiri točke optužnice zbog sudjelovanja u tučnjavi u jednom noćnom klubu na otoku Syrosu prošli tjedan.

Britanski mediji javljaju da je 27-godišnji Maguire proglašen krivim zbog nanošenja tjelesnih ozljeda, pokušaja podmićivanja, napada na službenu soobu te vrijeđanje nakon što je priveden na Mykonosu.

Engleski reprezentativac, koji je jedna od tri osobe koja je uhićena nakon svađe s policijom, tvrdi da nije učinio ništa loše. U pritvoru je proveo dva dana nakon incidenta. On se s bratom i prijateljem potukao s nekim engelskim turistima u noćnom klubu, a onda se nakon toga opirao uhićenju.

Unatoč svemu ovome Maguire je prvo dobio poziv engleskog izbornika Garetha Southgatea za utakmice Lige nacija protiv islanda 5. rujna i Danske 8. rujna, ali je onda nakon pritiska engleske javnosti Southgate svoj poziv povukao.

Potvrdio je to Engleski nogometni savez (FA).

gol expired Šok u Barceloni: Messi obavijestio klub da želi otići odmah i to - besplatno! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider