Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Morat će tražiti dalje

Chelsea ostaje bez Flicka, Nijemac želi samo Barcelonu

Hansi Flick u potrazi je za novim poslom, a njegova preferirana destinacija je Barcelona

Hansi Flick (Foto: Afp)

Njemački nogometni strateg Hansi Flick odbio je ponudu koju je dobio od engleskog premierligaša Chelseaja zbog želje da od iduće sezone naslijedi Xavija na trenerskom mjestu Barcelone.

U utorak se Chelsea i službeno razišao s Mauricijom Pochettinom, trenerom koji je vodio momčad sa Stamford Bridgea tijekom sezone koja je upravo završena.

Dvije strane potpisale su sporazumni raskid ugovora, a prva želja čelnika Chelseaja da preuzme momčad bio je 59-godišnji Nijemac Hansi Flick. Kako piše Mundo Deportivo, ali i dio britanskih medija, Flick je odbio Chelsea jer ima želju karijeru nastaviti u Barceloni.

Flick je od 2000. do 2005. godine vodio Hoffenheim. Potom je imao stanku sve do 2019. kada je preuzeo Bayern s kojim je osvojio trostruku krunu, dok je od 2021. do 2023. godine bio izbornik Njemačke reprezentacije.

Dio čelništva Barcelone doputovalo je tijekom srijede u London na pregovore s Flickom, a s obzirom da su obje strane očito voljne oko toga da međusobno surađuju idućih godina, lako je moguće da će Flick od Xavija i preuzeti aktualnog španjolskog doprvaka.

Rodna kuća Luke Modrića Netko je ostavio poruku na Modrićevoj rodnoj kući: Čak je otkrio i broj mobitela divider

Marko Livaja protiv Argentine Dalić o odlasku Livaje: "Mislim da je to sve bila jedna velika igra složena od PR-a" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider