Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
radno na poljudu

Hajduku zanimljiv talent koji je bio u kombinacijama za OI, Kalinić već angažirao mladu zvijezdu da okrene njegov broj

Sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić navodno se raspituje o Esmiru Bajrektareviću.

Nikola Kalinić (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Nogometaši splitskog Hajduka u četvrtak će otvoriti novu sezonu ogledom protiv HB Torshavna u 2. pretkolu Konferencijske lige, a Nikola Kalinić nastavlja graditi momčad za izazove koji slijede.

Poslije Ivana Rakitića nastavlja raditi na pojačanjima, a čini se kako bi Rokasu Pukštasu mogao pridružiti još jednog velikog američkog talenta Esmira Bajrektarevića. Baš kao Hajdukov Amer litavskog podrijetla i Bajrektarević vuče podrijetlo iz Europe, no za razliku od Rokasa, on korijene vuče iz BiH.

SportSport.ba piše kako je zanimljiv Bilima i kako je Pukštas već odradio inicijalni razgovor te mu predložio dolazak na Poljud. Igrač je New England Revolutiona u MLS-u i bio je na širem popisu olimpijske američke reprezentacije, ali na koncu nije završio u Parizu.

Igra na oba krila i trenutačna vrijednost po Transfermarktu mu je 2.000.000 eura. Ima važeći ugovor u SAD-u do prosinca 2025. godine.

Edin Džeko Bivši suigrač Edina Džeke: "Da sam na njegovom mjestu, ne bih nikada otišao u Hajduk..." divider

Gennaro Gattuso Gattuso ukazao na veliki problem pa otkrio zanimljiv detalj iz svlačionice: "Stalno se vrte snimke..." divider

Poljud Na Poljud stigao papir koji su svi čekali: Sada je sve spremno za veliki debi divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
VOX POPULI o jednoj od najkontroverznijih sudačkih odluka u povijesti Vatrenih... ⚽✅✌

📸: Damir Krajač/CROPIX
Uoči utakmice Hrvatske i Poljske, naš
@susjedbobo i @stipeantonijevic nastavljaju sa svojim kreativnim predstavljanjem zemalja protiv kojih igraju Vatreni. ⚽

Tako ćete moći naučiti nešto o povijesnim ličnostima koje je dala Poljska, saznati zašto su Poljacima Speedway i Strongman draži od nogometa, te vidjeti kojoj životinji mogu zahvaliti za omiljeno nacionalno piće. 🇵🇱
Hrvatska reprezentacija bila je na pragu prolaska u četvrtfinale u Ligi nacija u Varšavi, no Poljaci su uspjeli stići prednost Vatrenih i nadoknaditi dva gola razlike.

Naši nogometaši nisu iskoristili ovu priliku, ali i dalje imaju sve u svojim rukama za najmanje drugo mjesto u grupi 1, koje vodi u četvrtfinale. 💪🔥🇭🇷

Više na portalu @golhr.

📸: AFP
"Nema mjesta nezadovoljstvu i panici." 💪🔥

📸: Damir Krajac/CROPIX