Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neće se naigrati, ali...

Hajduk mora dovesti barem još jedno pojačanje do kraja prijelaznog roka

Marko Livaja ostao je jedini Hajdukov iskusni centarfor sad kad je otišao Jan Mlakar, potreban im je barem još jedan iskusan napadač, smatraju u podcastu Utakmicu po utakmicu.

Nogometaši Hajduka ostali su bez Jana Mlakara protekli tjedan. Slovenski napadač pojačao je talijanskog drugoligaša Pisu u transferu teškom 3.500.000 eura i ostavio sad već svoj bivši klub sa samo jednim iskusnim napadačem – Markom Livajom.

Livaja je vjerojatno dovoljan za naslov, ali ako mu se dogode kartoni ili ne daj Bože ozljeda, Ivan Leko će dobro morati razmisliti kako ga zamijeniti. Dosad je u većini slučajeva to bio Jan Mlakar, međutim sad kad njega nema, klupa Bilih čini se prilično tanka na toj poziciji.

"Kalinića i Mlakara više nema, bio je drugi strijelac prošle sezone, definitivno im je potreban napadač. Mali Antunović je otišao u Monzu na posudbu, moraju pronaći nekoga u vrhu napada“, rekao je Ivan Ljubić.

Sve o ovoj temi, ali i ostalim aktualnostima iz domaćeg nogometa pogledajte u sedmoj epizodi sezone 23/24. podcasta Utakmicu po utakmicu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider