Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uvjerljiva pobjeda

Hajdukovci zaigrali međusobno: Pogledajte golove, slavili su Crveno-plavi

Splićani su jedini prvoligaš koji do nastavka sezone neće s drugim klubovima igrati prijateljske utakmice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je zbog svog geografskog položaja unutar Prve HNL u situaciji da neće odigrati niti jednu prijateljsku utakmicu s nekim drugim prvoligašem, kao što to proteklih dana čine Dinamo, Rijeka, Osijek i preostalih šest klubova iz najvišeg ranga.

Naime, Radna skupina za povratak natjecanja iz Hrvatskog nogometnog saveza zabranila je igranje prijateljskih utakmica svim onim klubovima u kojima nije provedeno testiranje na koronavirus, a to uključuje i sve drugoligaše i trećeligaše. Zbog toga Hajduk ne smije imati provjere protiv bilo kojeg od dalmatinskih niželigaša.

Budući da im je po kilometrima najbliži prvoligaški stadion, onaj u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu, udaljen 400-tinjak kilometara i da je u ovom trenutku logistički teško dogovoriti odigravanje prijateljskog ogleda, na Poljudu su zaključili kako će momčad brusiti formu za nastavak natjecanja međusobnim dvobojima.

Jedan takav odigran je ovog vikenda na glavnom travnjaku poljudskog stadiona, trener Igor Tudor podijelio je igrače u dvije momčadi. U jednoj postavi su bili Bijeli, u drugoj Crveno-plavi, a ovi potonji su odnijeli pobjedu rezultatom 4:1.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu.

Bijeli - Crveno-plavi 1:4 (1:2)

BIJELI: Ljubić (od 46. Blažević), Dimitrov, Simić, Mujakić, Hamza, Juranović, Brnić, Jradi, Čuić, Blagaić, Eduok

CRVENO-PLAVI: Posavec (od 58. Sentić), Vušković, Ismajli, Radić, Nejašmić, Jakoliš, Dolček, Jurić, Caktaš, Kreković, Jairo

Strijelci: 0:1 Caktaš (36.) 0:2 Radić (39.), 1:2 Eduok (40.-11m), 1:3 Nejašmić (57.), 1:4 Kreković (75.)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider