Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svaka čast

Hajdukovac se skoro rasplakao i oduševio izjavom: "Ne znam hoće li ovo gledati Slavenov broj deset..."

Hajdukov stoper je zaigrao nakon godinu dana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je u ljeto 2019. godine predstavio veliko pojačanje. Na Poljud je stigao bivši stoper Milana i češki reprezentativac, a ime mu je Stefan Simić.

Simić se nije baš naigrao u dresu Hajduka jer je se ozlijedio i van travnjaka je bio čak godinu dana, no nije odustajao, dugo se oporavljao i jučer ponovno zaigrao i to u pobjedi protiv Slaven Belupa s 2:0.

Simić je oduševio igrom i zalaganjem na terenu, a sjajno je čuvao opasnog Krstanovića koji redovno zabija Bijelima, no pored Simića nije mogao.

Hajdukov stoper zna kako je to kad se ozlijediš, a on je već na početku utakmice nezgodno startao na Bačelića - Grgića koji je zbog ozljede noge morao napustiti igru.

Simić se nakon utakmice javno ispričao igraču Slaven Belupa i oduševio izjavom.

''Želio bi se ispričati domaćem igraču s brojem deset (Bačelić Grgić). Nisam ga namjerno udario. Nadam se da će se brzo oporaviti'', rekao je Simić koji je cijelo vrijeme bio na rubu suza jer mu je povratak bio jako emotivan.

''Osjećaj je fantastičan. Želim zahvaliti dragom Bogu, svojoj obitelji, curi, prijateljima koji su u jako teških godinu dana vjerovali u mene. Mi gdje god dođemo moramo se postaviti kao favoriti i ići na pobjedu. Odigrali smo dobro, kompaktno, čvrsto. Zabili smo dva gola. Posebno mi je drago što nismo primili pogodak'', rekao je Simić pa dodao:

''Klub nam je pružio fantastične uvjete. Idemo u Zagreb, spavat ćemo u hotelu. Imat ćemo dva dana odmora. Mi smo igrači najboljeg kluba u Hrvatskoj. Moramo biti spremni svaki dan na svaku utakmicu. Siguran sam da ćemo protiv Lokomotive odigrati jako dobro i uzeti tri boda'', zaključio je Simić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider