Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dobra vijest za bijele

Hajduk dogovorio transfer koji su željeli navijači, a nada se još jednom

Josip Posavec ostaje u Hajduku na radost njegovih navijača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vratar Palerma na posudbi u Hajduku Josip Posavec riješit će pitanje nastavka karijere uoči U-21 Eura. Talijanski portal mediagol.it piše kako su Palermo i Hajduk dogovorili transfer vrijedan oko 500 tisuća eura, što je sjajna cijena i dobar posao za Bijele ako znamo da je odštetna klauzula bila i tri puta veća.

Posavec je ove sezone sjajno branio na vratima Hajduka koji je prošlog ljeta neplanirano ostao bez čak trojice vratara iz vlastite škole. 23-godišnjak je zaslužan za čak 13 utakmica bez primljenog gola u sezoni i tek 30 primljenih pogodaka u 33 nastupa za Bijele.

Navijači će sigurno biti zadovoljni ovakvim raspletom, naročito jer bi se u slučaju nepovoljnog ishoda ovih dogovora pojavio novi problem za momčad Siniše Oreščanina.

Još jedan transfer za koji će navijači podići palac gore jest onaj izlazni Borje Lopeza. Hajduk bi se radi riješio njegove poveće plaće (240 tisuća eura godišnje), a njegov matični Sporting Gijon raspituje se o mogućem povratku svog igrača kojeg su davno prodali Monacu za 2 milijuna eura.

Problem bi mogla biti upravo plaća, koju bi španjolski drugoligaš htio smanjiti, a ni za odštetu nisu spremni dati velik novac.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider