Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ni orao ni kopao

Hajduk zaradio milijun eura ovaj tjedan

Na račun će im stići postoci od transfera Josipa Juranovića i Tome Bašića te iznos koji su dobili za Jaira.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Splitski Hajduk izgleda sve bolje na terenu, Jens Gustafsson i društvo dobili su tri zaredom u HT Prvoj ligi i polako se uspinju prema samom vrhu ljestvice, a Mindaugas Nikoličius pobrinuo se da švedski trener ima što manje nezadovoljnih igrača u kadru potvrdivši prodaju Jaira u ciparski Pafos.

Bili će dobiti 500.000 eura na ruke po Transfermarktu i to je jedina lova koju su zaradili prodajom igrača iz aktualnog kadra ovaj tjedan, a uskoro će kapnuti još nešto od prodaje bivših igrača.

gol expired Službeno: Hajduk prodao Jaira, poznato je i koliko su Splićani zaradili divider

Josip Juranović oprostio se od poljske Legije golčinom protiv Slavije Prag i uskoro bi službeno trebao potvrditi svoj prelazak u Celtic.

Škoti će njegovom aktualnom klubu isplatiti 3.000.000 eura, a Bilima će na račun sjesti 10 posto tog iznosa – dakle 300.000 eura na koje imaju pravo jer su u kupoprodajni ugovor hrvatskog reprezentativca ugradili klauzulu prema kojoj im pripada toliki postotak njegovog sljedećeg tranasfera.

gol expired Sky Sports: Juranović seli u otočkog velikana, procurio iznos koji će Legia dobiti za hrvatskog reprezentativca divider

Također, dobit će i oko 250.000 eura od prodaje Tome Bašića iz Bordeauxa u Lazio. Prema pisanju talijanskih medija Rimljani su za bivšeg hajdukovca ponudili 8.500.000 eura, što je 5.000.000 eura više od iznosa koji je za njega dobio Hajduk, a kako prema slovu ugovora imaju pravo na pet posto od zarade na sljedećem transferu, na račun će im sjesti još oko 250.000 eura.

Tako će račun Hajduka biti bogatiji za ukupno 1.000.000 eura kad se zaključe sva tri posla, a ono što je najvažnije Gustafssonov aktualni kadar neće to ni osjetiti jer su Juranović i Bašić davno otišli, a Jairo je ove sezone bio igrač s klupe...

gol expired Bivši igrač Hajduka blizu ostvarenja velikog transfera: Poznati trener inzistira na njegovom dolasku divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider