Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
A sad - Slovenija

Hajduk zaokružio ugodni boravak na krajnjem jugu Hrvatske, četiri gola Marka Livaje

Od četvrtka do nedjelje Splićani su mogli osjetiti golemu navijačku strast koju spram Hajduka osjećaju u Dubrovniku i Konavlima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvi dio priprema za novu sezonu Hajduk je završio prijateljskom utakmicom sa Slavenom iz Grude, u Konavlima.

Splićani su stigli na krajnji jug Hrvatske kako bi uveličali proslavu 100. rođendana ovog niželigaša, a konačan rezultat susreta bio je 1:9.

Četiri gola postigao je Marko Livaja, a tri su djelo Marina Ljubičića. Po jedan su dodali Stipe Biuk i Ivan Ćubelić. U 89. minuti Ivan Pulić je iz jedanaesteraca postigao počasni pogodak za domaćine.

Hajduk je tako okončao svoj boravak na jugu naše domovine gdje su igrači, stručni stožer i čelni ljudi kluba mogli osjetiti veliku navijačku ljubav i energiju koju Dubrovčani i Konavljani gaje naspram splitskih Bilih. Još u četvrtak prilikom dolaska u grad podno Srđa priređena im je lijepa dobrodošlica, sve se nastavilo i prilikom uplovljavanja u staru gradsku jezgru, a ovaj prijateljski dvoboj kulminacija je tih triju dana.

Poslije utakmice Hajduk se vratio u Split gdje će momčad nastaviti s treninzima, a u srijedu 23. lipnja planiran je polazak u Sloveniju, u Zreče, gdje će uslijediti dvotjedni udarni dio priprema za novu sezonu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider