Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žele ga i Bugari

Hajduk zagrijan za prvog strijelca slovenske lige

Trenutačno je pod ugovorom s Brightonom, ali oni ga žele posuditi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajdukov sportski sektor radi punom parom, naime Mindaugas Nikoličius i društvo bacili su oko na još jedno vrlo zanimljivo ime koje bi trebalo konačno riješiti pitanje napadača na Poljudu. Riječ je o novom slovenskom reprezentativcu Janu Mlakaru, prvom strijelcu tamošnje lige, koji bi protiv Gibraltara trebao dobiti svoje prve minute u slovenskom dresu.

Mlakar je igrač Brightona koji je proteklu sezonu proveo na posudbi u Mariboru, zabio je 14 golova u 32 utakmice te se okrunio naslovom prvog strijelca lige i trebao bi biti u momčadi slovenske reprezentacije za utakmicu protiv GIbraltara.

Brighton će ga ponovo poslati na posudbu, Maribor ga želi zadržati, ali Mlakar bi najradije probao neku jaču ligu, prenosi slovenska Nogomania.

Hajduk je najzagrijaniji, želi ga i bugarski Ludogorec, ali ima ponude iz Poljske, Austrije i Italije.

Bili ga mogu priuštiti

Splićani se nadaju kako će mu se svidjeti projekt koji Jakobušić i Nikoličius grade na Poljudu te kako ga mogu nagovoriti na dolazak jer će dogodine igrati u europskim natjecanjima. Također, Mlakar bi bio apsolutno nedodirljiv u vrhu napada, na poziciji s kojom Bili već godinama imaju problema.

Kako je riječ o posudbi, Hajduk bi si ga mogao priuštiti, ali problem je što bi mu Bugari eventualno mogli ponuditi bolju plaću.

Mlakar je pod ugovorom s Brightonom do ljeta 2022. godine, Englezi su ga platili 3.000.000 eura, a novac od transfera podijelili su Fiorentina i Maribor.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider