Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Zbilja nevjerojatno

Članomanija trese Hajduk: Navijači u nepunih pet dana upumpali u klub više od 800.000 kuna!

S prvim danom 2022. započelo je učlanjivanje u Hajduk, a navijači su odmah od prvih sati odlučili krenuti jako.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U vrijeme dok se prva momčad pod vodstvom trenera Valdasa Dambrauskasa polako zahuktava za glavni dio priprema za nastavak sezone, navijači Hajduka već voze u petoj brzini.

O tome svjedoče nevjerojatni podaci o broju članova. U prvih pet (nepunih) dana 2022. godine više od 9000 navijača iskazalo je svoju pripadnost Hajduku plaćanjem godišnje članarine.

S prvim danom 2022. započelo je učlanjivanje u Hajduk, a navijači su odmah od prvih sati odlučili krenuti jako - preko službene klupske stranice i u Odjelu za članstvo na tisuće su pohrlile ispuniti svoju "hajdučku dužnost".

Ovakvo otvaranje godine svojevrsni je pečat lijepe atmosfere koja posljednjih mjeseci vlada oko Hajduka, a koja je kulminaciju doživjela dupkom ispunjenim Poljudom na utakmici s Osijekom.

Impresivne brojke i prije brojnih terenskih akcija

Navijače grije optimizam, vide da je njihov klub dobro posložen na svim razinama, od Akademije do pozicije predsjednika Uprave, te su mnogi požurili s produženjem odnosno obnovom članstva, ne želeći čekati prvu Hajdukovu domaću utakmicu ili neku od brojnih najavljenih terenskih akcija učlanjivanja.

Lukša Jakobušić i suradnici, osim zbog spoznaje koliku navijačku vojsku imaju iza sebe, mogu biti sretni i zbog lijepog financijskog iznosa koji se sliva u Hajdukovu blagajnu.

Naime, godišnja članarina u Hajduku iznosi 100 kuna za punoljetne osobe te 50 kuna za maloljetne i one starije od 65 godina. U trenutku objave ovog teksta Hajduk ima 9037 članova, od čega je jedan oko 2000 onih koji su maloljetni odnosno stariji od 65 godina. Jednostavnom računicom dolazimo do brojke od preko 800.000 kuna koliko su navijači uplatili Hajduku.

Bio bi ovo respektabilan iznos i da se radi o kudikamo dužem razdoblju od (nepunih) pet dana...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider