Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napravio je glupost

Stigla kazna za Mujakića zbog šamarčine koju je opalio suparniku: Tramezzani neće biti sretan

Stoper Hajduka Nihad Mujakić propustit će dva susreta, zbog isključenja u prošlom kolu 1. HNL.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Discplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer kaznio je stopera splitske momčadi s dvije utakmice neigranja i novčanom kaznom u visini od 7 tisuća kuna, jer je u prošlom susretu zaradio izravni crveni karton. 

To znači kako trener Hajduka Paolo Tramezzani ne može računati na njega u sljedeća dva susreta, protiv Istre u Puli i na Poljudu protiv Osijeka.

Zaradio isključenje i bacio Hajduk u probleme

Podsjetimo, u 41. minuti susreta mladi BiH reprezentativac se zakačio s Karlom Lulićem, bilo je tu međusobnog naguravanja, ali Mujakić je onda napravio glupost. Ošamario je igrača Slaven Belupa te je zasluženo poslan na hlađenje.

Pokušao je Mujakić uvjeriti glavnog suca utakmice Gorana Pečarića da nije ništa napravio, ali VAR je samo potvrdio ono što su svi vidjeli.

gol expired Igrač Hajduka se oglasio nakon šamaranja protivnika: Lovre Kalinić mu poslao poruku divider

Bio je to težak udarac za splitsku momčad koja je cijelo drugo poluvrijeme igrala s igračem manje. Iskoristili su to gosti, koji su u četiri minute preko neuništivog Ivana Krstanovića zabili dva pogotka i preokrenuli tijek utakmice u svoju korist. 

Ipak, u posljednjim minutama susreta Hajduk je stigao do izjednačenja. Bod im je donio turski napadač Umut Nayir, nakon prekrasne asistencije Marka Livaje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider