Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Komentirao i nastupe u europi

Hajduk se okreće HNL-u, Prosinečki najavio dvoboj: ''Dečki dobro rade, igrama smo zaslužili pokoji bod''

Trener Rudeša Robert Prosinečki najavio je nadolazeći prvenstveni dvoboj s Hajdukom.

Robert Prosinečki (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Rudeš je krenuo u sezonu s četiri uzastopna poraza, momčad Roberta Prosinečkog izgledala je zaista konkurentno u svim susretima, ali stoji nula na bodovnom kontu. Legendarni Žuti najavio je susret protiv Hajduka.

"Hajduk je sad imao utakmici u Europi, na kraju uz dobru igru i sad mu je prvenstvo bitno. Za Rudeš je teško jer nemamo bod. Probat ćemo sve da dobro odigramo i napravimo dobar rezultat. Imali smo i peh, ali smo i trebali imati koji bod, no to se nije dogodilo. Radimo i dalje, vidjet ćemo u nedjelju. Hajduk je favorit, jako dobro izgledaju, prvi su, imaju bodove, sve su dobili'', rekao je Prosinečki pa dodao:

Romeo Lavia Chelsea doveo 19-godišnjaka iz Southamptona za vrtoglavih 68 milijuna eura divider

"Manje-više svi su zdravi, koliko god da nemamo bodove, dečki dobro rade. Neke smo utakmice baš dobro odigrali, dominirali smo, ali još smo na nuli."

Evo što Žuti kaže o Dinamu i Hajduku u Europi

Žuti je gledao Hajdukov poraz od PAOK-a za pripremu utakmice.

"Gledao sam Hajduk, gledao bih i da ne igramo s njim u nedjelju. Šteta što nije dao neki gol, Hajduk je u prvom poluvremenu imao dobre prigode, da je dao gol, bio bi drugačiji rezultat. Kiksovi obrane, penal i ode sve na drugu stranu. Nešto slično dogodilo se i u Maksimiru, dominirao je, dao gol, da je Ukrajinac zabio za 2:0, tko zna... Ali AEK je pokazao da je odlična momčad, izdominirao je Dinamo u drugom dijelu, pali su Modri. Nije to samo fizička sprema već je i AEK bio dobar. I Dinamu će u Ateni biti jako teško'', tvrdi Žuti.

Prošlu godinu na vratima je proveo Kralj, nije ga bilo na prve tri utakmice, ali dobio je priliku na vratima umjesto Marića na utakmici protiv Varaždina.

Josip Šutalo Šutalo već u nedjelju u dresu Ajaxa, postaje četvrti najveći izlazni transfer Dinama? divider

"Nažalost, nekad ispada da je najlakše pokopati nekoga, ali Kralj je pokazao dobru formu protiv Varaždina, najvjerojatnije će Kralj braniti. To su prve utakmice u prvoj ligi za 95 posto naših igrača, igra puno djece 2004. godište, napravili smo neke greške i zato nemamo boda. Ali to je tako, ritam je drukčiji od druge lige, morat ćemo pričekati na Rudeš. Najvažnije je da dobro izgledamo do 60.-70. minute, a nakon toga padamo. Je li to fizički, psihološki ili jednostavno igrači nisu naviknuli na taj ritam, ne znam. Ali siguran sam da će u nedjelju biti dobra utakmica, a najbitnije je da mi odigramo mušku utakmicu'', zaključio je brončani Vatreni iz Francuske.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider