Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
više od pola godine

Splitski Hajduk u ovoj situaciji nije bio još od travnja tekuće godine

Marko Livaja i Filip Krovinović neće igrati protiv Rudeša zbog žutih kartona.

Filip Krovinović i Marko Livaja (Foto: Damir Krajač/Cropix)

Nogometaši Hajduka ovog vikenda na Poljudu će oslabljeni dočekati Rudeš u 14. kolu Supersport HNL-a, Marka Livaje i Filipa Krovinovića neće biti zbog tri žuta, a neće biti ni Darija Melnjaka koji je završio sezonu zbog loma prednjeg križnog ligamenta koljena.

Bijeli bez Livaje i Krovinovića istovremeno nisu bili od 29. kola prošle sezone. Hajduk je tog 16. travnjak izgubio na Rujevici 2:0 od Rijeke, a spomenuti dvojac morao je izostati također zbog akumuliranih kartona.

Hrvatska nogometna reprezentacija Veliko olakšanje za Vatrene uoči odlučnih okršaja: Hrvatski navijači oduševljeni! divider

Livaja je u tekućoj sezoni na 16 odigranih utakmica, nije igrao jedino u Superkupu protiv Dinama na Maksimiru zbog kazne s kraja prošle sezone. Jednom je ušao s klupe, protiv Osijeka, a dosad ima šest golova i četiri asista na računu.

Krovinović je također 16 puta startao za Hajduk ove sezone, a ima i gol na svom kontu. Zbog lakše ozljede preskočio je tek ogled šesnaestine finala Hrvatskog kupa protiv Omladinca iz Gornje Vrbe.

Tablica Prve HNL:

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider