Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Europa u SPlitu

Hajdukovi juniori saznali suparnika u play-offu Lige prvaka: Španjolski gigant stiže na Poljud

Na ždrijebu u Nyonu juniori Hajduka, aktualni hrvatski prvaci, za suparnika su mogli dobiti jednu od drugoplasiranih momčadi po skupinama LP mladih

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juniori Hajduka saznali su suparnika u jednoj utakmici play-offa Lige prvaka mladih koja će se odigrati na Poljudu, 8. ili 9. veljače iduće godine.

Na ždrijebu u Nyonu juniori Hajduka, aktualni hrvatski prvaci, za suparnika su mogli dobiti jednu od drugoplasiranih momčadi po skupinama LP mladih, a dobili su - madridski Atletico. Pobjednik tog susreta plasirat će se u osminu finala ovog natjecanja.

Madriđani bili drugi iza Liverpoola

Madriđani su u skupini B Lige prvaka mladih ostvarili tri pobjede, remi i dva poraza te su skupili samo bod manje od pobjednika te grupe Liverpoola.

Podsjetimo kako je Hajduk, ranije ove sezone, u prvom kvalifikacijskom kolu (put nacionalnih prvaka) izbacio Škendiju, predstavnika Sjeverne Makedonije s ukupnih 5-1, dok je nakon toga nadjačao bjeloruski Minsk (ukupnih 4-1). U te četiri utakmice sjajno je igrao Filip Čuić koji je ukupno zabio šest golova.

Velikani čekaju u osmini

Osminu finala Lige prvaka mladih već su izborili PSG, Juventus, Liverpool, Manchester United, Benfica, Real Madrid, Red Bull Salzburg i Sporting, sastavi koji su bili najbolji u svojim skupinama (put Lige prvaka).

Liga prvaka mladih (play-off): Hajduk - Atletico Madrid, Midtjylland - Club Brugge, Rangers - Sevilla, Empoli - Borussia Dortmund, Deportivo La Coruna - Dinamo Kijev, Genk - Chelsea, AZ Alkmaar - Villarreal, Žilina - Inter.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider