Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
talijanski sponzor je sretan

Hajduk prodao respektabilan broj zlatnih dresova: Najviše se prodaju od igrača koji je tek stigao

Zlatni dres ističe slavnu povijest, identitet Kluba te značaj i čast nošenja dresa na terenu i izvan njega.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je prije nešto manje od mjesec dana proslavio 110. rođendan. Slavni hrvatski klub je povodom toga izbacio novi dres koji je zlatne boje.

Zlatni dres ističe slavnu povijest, identitet Kluba te značaj i čast nošenja dresa na terenu i izvan njega.

''Posebno izdanje u povodu obilježavanja 110 godina Hajduka je dres zlatne boje. Na unutrašnjem dijelu dresa, na ovratniku, nalazi se posveta rođendanu Kluba koja uključuje grb i prigodnu oznaku godina 1911-2021. Prednju stranu dresa krase tri okomite trake u zlatnim tonovima s tankim dijagonalnim linijama. Crni silikonski logotip Macron Hero zauzima desnu prednju stranu dresa, dok je lijevo, na srcu, utisnut grb Hajduka u silikonskom tisku. Na samom dnu majice, njen unutrašnji dio ispunjen je trakom sa silikonskim natpisom „HAJDUK ŽIVI VJEČNO“. Na ovratniku sa stražnje strane nalazi se reljefno utisnuti natpis „HŽV“ (skraćenica od „Hajduk živi vječno“)'', pojasnio je Hajduk na službenoj stranici.

gol expired Fanovi u šoku kako sad izgleda boksač poznat po debljini i pobjedi protiv Joshue: Noge su hit divider

Kako prenosi Dalmatinski portal, mjesec dana nakon puštanja u prodaju Hajduk je prodao čak tisuću zlatnih dresova, a od toga je dvjestotinjak dresova od Marka Livaje, novog napadača Bijelih za kojeg se ne zna hoće li i sljedeće sezone igrati na Poljudu.

gol expired Evo zašto ga zovu Hulk: Pogledajte kako je snažna brazilska zvijezda uništila protivnika u duelu divider

Novi zlatni dres bit će treća garnitura hajdukovaca za sezonu 2021./2022., a njegova cijena bez imena, broja i sponzora je 530 kuna, a ako želite dres identičan onom kojeg nosi Marko Livaja morate izdvojiti 760 kuna.

Prema toj računici Hajduk je od prodaje dobio više od 530 tisuća kuna, ali manji dio tog iznosa ide Macronu, poznatom talijanskom proizvođaču opreme.

Hajduk već dugi niz godina ima suradnju s Macronom koji oprema mnoge poznate klubove poput Lazija, Nantesa, Bologne…, a zaslužan je i za dresove raznih reprezentacija kao što su albanska, armenska i ciparska. Zanimljivo, Hajdukov sponzor oblači i UEFA-ine suce.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider