Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sjeli za stol

Hajduk potvrdio sastanak s HNS-om: Raspravljalo se o reformama i reprezentaciji na Poljudu

Hajduk i HNS održali su sastanak s ciljem izgradnje muđusobnog povjerenja, priopćili su iz splitskog kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je potvrdio da su predstavnici kluba zajedno sa splitskim gradonačelnikom Androm Krstulovićem Oparom sjeli za stol s predstavnicima HNS-a.

Sastanak se dogodio na inicijativu izvršnog direktora HNS-a Marijana Kustića, a osim Opare sudjelovali su predsjednik Uprave Marin Brbić i predsjednik Nadzornog odbora Benjamin Perasović.

Splitski klub oglasio se priopćenjem koje prenosimo u cijelosti.

''Na inicijativu izvršnog direktora HNS-a Marijana Kustića održan je jučer poslijepodne u Zagrebu sastanak na kojem je kao predstavnik Grada Splita (u čijem je vlasništvu stadion Poljud) nazočio splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara te u ime HNK Hajduk predsjednik Nadzornog odbora Benjamin Perasović i predsjednik Uprave Marin Brbić.

Razgovarali su predstavnici HNK Hajduk, gradonačelnik Krstulović Opara te izvršni direktor Kustić o uvjetima koji bi prethodili ponovnoj gradnji povjerenja koje je prethodno narušeno. Govorilo se o nužnim reformama u Hrvatskom nogometnom savezu koje su u tijeku i koje treba nastaviti, između ostaloga i s ciljem eventualnog odigravanja utakmice hrvatske nogometne reprezentacije ove jeseni na Poljudu'', stoji u priopćenju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider