Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odlazak talenta

Hajduk potvrdio odlazak Marina Ljubičića s Poljuda

Marin Ljubičić napustio je Hajduk zbog transfera u austrijski LASK.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi Hajdukov napadač Marin Ljubičić ove će sezone igrati za austrijski LASK iz Linza. Vijest koja je već neko vrijeme poznata nogometnoj javnosti potvrđena je i službeno od strane kluba.

''HNK Hajduk i austrijski prvoligaš LASK Linz postigli su dogovor o posudbi 20-godišnjeg napadača Marina Ljubičića do kraja sljedeće sezone, odnosno do ljeta 2023. godine uz opciju otkupa ugovora'', stoji na službenoj stranici splitskog kluba.

Ljubičić je otputovao u Austriju na središnji dio priprema, a od momčadi se oprostio u nedjelju nakon što je prošao liječničke preglede u Linzu.

Ljubičić u Linzu traži veću minutažu

Do sada je Ljubičić odigrao 44 službene utakmice za Hajduk, pri tom je 19 puta bio u početnom sastavu, a ima učinak od devet postignutih pogodaka uz četiri asistencije.

Dolazak Nikole Kalinića dodatno je zatvorio poziciju središnjeg napadača i ukoliko želi više minuta sreću je morao potražiti negdje drugdje.

Mladi napadač za Hajduk je debitirao u ožujku 2021. godine u 3:0 pobjedi Bijelih protiv Zagreba, ostvarenoj u Hrvatskom nogometnom kupu. Prvi pogodak postigao je ubrzo nakon debija, u prvenstvenoj utakmici protiv Šibenika na Poljudu.

Posljednji put za Hajduk je igrao u zadnjem prvenstvenom kolu prošle sezone, na gostovanju kod Dinama na Maksimiru.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider