Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedna zamjena pronađena

Hajduk potvrdio odlazak dvojice važnih igrača iz prošle sezone

Bez dva od tri najbolja stopera ostao je Hajduk za ovu sezonu.

Galerija Nikola Katić

Nikola Katić i Francisco Reis Ferreira od danas više nisu igrači Hajduka nakon što su im i službeno istekle posudbe te se obojica vraćaju u svoje matične klubove, Rangers F.C. i Benficu, potvrdio je splitski klub na službenoj stranici.

Na Poljud je već stigao Toni Borevković koji bi uz Josipa Eleza trebao čini stoperski par u novoj sezoni, a tu je i iskusni Stefan Simić. Vidjet ćemo hoće li sportski direktor Mindaugas Nikoličius svom sunarodnjaku Dambrauskasu u svlačionicu dovesti još nekog središnjeg braniča.

Katić i Fero vraćaju se u Škotsku i Portugal

Nikola Katić stigao je na Poljud u kolovozu prošle godine te je u prošloj sezoni odigrao ukupno 25 službenih utakmica u kojima je upisao dvije asistencije. Debitirao je u rujnu prošle godine u pobjedi protiv Istre 1961 u Puli, posljednji nastup upisao je krajem travnja u prvenstvenoj pobjedi protiv Hrvatskog dragovoljca na Poljudu.

Ferro je u Hajduk došao na početku drugog dijela prošle sezone te je zaigrao u 14 utakmica u kojima je postigao dva pogotka uz dvije asistencije. Prvi nastup upisao je početkom veljače na gostovanju u Gorici, Hajduk je tada slavio s 4:0, a Ferro se u debiju upisao u strijelce.

Portugalski stoper zabio je pogodak i u svojoj posljednjoj utakmici za Hajduk, u finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, kada su Bijeli osvojili trofej pobijedivši s 3:1 Rijeku na Poljudu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX