Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki skandal

Hajduk optužio suca Pajača da laže, imaju i snimku: "Hitno pokrenite disciplinski postupak protiv njega!"

Hajduk je reagirao na prijavu Igora Pajača, glavnog suca utakmice Lokomotiva - Hajduk.

Igor Pajač (Foto: Vojko Bašić/Cropix)

Na zahtjev disciplinskog suca Alana Klakočera stigla je žestoka reakcija Hajduka koja je objavljena u klupskim vijestima na Hajduk Digital TV-u.

Delegat utakmice Hajduk - Lokomotiva Ivan Jurina u svoj je izvještaj napisao da je na poluvremenu "neidentificirana ženska osoba gurnula glavnog suca Igora Pajača u prsa te mu otkinula sprej i bacila ga na pod".

Na ove navode suca Pajača, delegata Jurine i časnika za sigurnost Zlatka Čipčića Splićani su oštro reagirali.

Naveli su da je iz snimki nadzornih kamera vidljivo da njihova klupska nutricionistica Dragana Sekulić Olujić nije napala Pajača, nego upravo suprotno, da je Pajač nasrnuo na nju lijevom rukom i unio joj se u lice. Naglasili su da pridržavaju snimku objaviti zbog interesa javnosti i zbog svega navedenog zatražili od povjerenika Josipa Breznog da pokrene disciplinski postupak protiv Pajača.

Priopćenje Hajduka prenosimo u cijelosti:

U odnosu na to da je nutricionistica Hajduka Dragana Sekulić Olujić, nakon crvenog kartona pomoćnom treneru Hajduka Draganu Blatnjaku, u tunelu navodno gurnula glavnog suca u prsa te mu otkinula sprej i bacila ga na pod, Hajduk ističe da su u cijelosti neistiniti navodi Časnika za sigurnost HNS-a, odnosno delegata utakmice te navodi suca Igora Pajača iz dodatnog očitovanja.

Štoviše, iz snimke nadzorne kamere postavljene iz tunela stadiona Poljud, koju zbog interesa javnosti pridržavamo pravo javno objaviti, vidljivo je ne samo da nutricionistica Hajduka Dragana Sekulić Olujić nije napala suca Igora Pajača već i to da je zapravo Igor Pajač taj koji prvi je nasrnuo na nutricionisticu Draganu Sekulić Olujić tako što je na nju, koja je u tom trenutku bila otprilike metar iza njega, nasrnuo lijevom rukom te joj se unio u lice, a da se pritom ni u jednom trenutku snimke ne vidi da je Dragana Sekulić Olujić gurnula glavnog suca u prsa te mu otkinula sprej i bacila ga na pod, kako to netočno navode delegat utakmice i sudac Igor Pajač.

Zbog navedenog Hajduk ovim putem traži od povjerenika za natjecanje da se protiv suca Igora Pajača hitno pokrene disciplinski postupak zbog navedenog napada na nutricionisticu Draganu Sekulić Olujić, stoji u priopćenju Splićana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider