Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mazanje očiju javnosti ili...?

Hajduk odgovorio HNS-u vezano za domaćinstvo europskog Superkupa

HNK Hajduk je poslao poslijepodne HNS-u odgovor na njihov dopis vezan za kandidaturu za domaćinstvo UEFA Superkupa 2020.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je HNS poslao dopis predsjedniku Hajduka Ivanu Kosu i gradonačelniku Splita Andri Krstuloviću Opari u kojem im predlaže razgovor o eventualnoj kandidaturi Splita za domaćinstvo UEFA Superkupa 2020. godine, brzo je stigao odgovor iz Splita.

Poziv na sastanak u ponedjeljak stigao je u petak (?!), a iz Hajduka se nadaju kako će HNS biti spreman za razgovor i nakon sljedećeg tjedna koji završava konstituiranjem nove skupštine HNS-a u kojoj će nakon dugo godina opet biti i oporba aktualnoj vlasti.

''Poštovani gospodine Šuker,

žao nam je što zbog nepotrebnog zadržavanja UEFA-inog dopisa u ladicama HNS-a više nema vremena za odgodu već dogovorenih obaveza kako bi se predstavnici Kluba i Grada Splita odazvali na sastanak.

Obzirom da je interes i Hajduka i Grada Splita konkurirati za kandidaturu domaćinstva UEFA Superkupa, molimo Vas da nam hitno dostavite svu raspoloživu dokumentaciju.

Naša administracija će odmah po primitku iste prionuti proučavanju i pripremi dokumentacije te se adekvatno pripremiti za sastanak s predstavnicima HNS-a, koji predlažemo neposredno nakon 22.12.2017. godine. Takav pripremljeni sastanak će zasigurno biti konstruktivniji od alibi sastanka u promidžbene svrhe.

Drago nam je što je HNS odlučio kroz ovaj proces kandidature pokazati želi li stvarno dati doprinos razvoju hrvatskog nogometa koji se igra i u Splitu ili još jednom pokušava zamazati oči javnosti, na što će nam rezultat istog dati odgovor.

S poštovanjem,

HNK Hajduk š.d.d.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider