Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko će naslijediti Brbića?

Hajduk objavio: Sedam kandidata ušlo u drugi krug izbora za predsjednika

Natječaj za novog predsjednika Uprave Hajduka bio je otvoren do 30. rujna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Povodom završetka natječaja za novog predsjednika Hajduka oglasio se Nadzorni odbor kluba s Poljuda.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Na natječaj za predsjednika Uprave HNK Hajduk Split prijavilo se dvadeset kandidata, od kojih je njih sedmero ušlo u uži krug i izabrano za testiranje. Proces testiranja je trenutno u tijeku, a provodi ga profesionalna agencija za procjenu sposobnosti koja je izabrana kao najbolja između tri agencije koje su svojim ponudama sudjelovale u ovom procesu.

Nakon provedenog testiranja, dobit ćemo najuži krug kandidata koji će biti pozvani na razgovore s Nadzornim odborom i detaljno predstavljanje. Proces odabira planira se dovršiti do kraja tekućeg mjeseca, a o svim najnovijim informacijama javnost će biti pravovremeno obaviještena.

Nadzorni odbor HNK Hajduk"

Natječaj je raspisan nakon što je dosadašnji i još uvijek aktualni predsjednik Marin Brbić podnio ostavku zbog neispunjenog obećanja od osvajanju drugog mjesta i plasmana u kvalifikacije Lige prvaka.

U prvih mah je Brbić bio stavio mandat na raspolaganje, Nadzorni odbor ga je odbio zahtijevajući da ostane, no Brbić je ipak prelomio da će otići nakon glavne Skupštine Hajduka održane sredinom srpnja.

Očekuje se da će ime novog predsjednika biti poznato krajem listopada ili početkom studenog.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider