Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na sve treba paziti

Hajduk objavio poseban video upućen navijačima, pogledajte na što sve apeliraju uoči utakmice s Grcima

Hajduk je ovog četvrtka domaćin PAOK-u u prvoj utakmicii trećeg pretkola Konferencsijske lige.

Hajdukovi navijači (Foto: Joško Ponoš/Cropix)

U sjeni šokantnih i tragičnih događanja iz Atene polako nam se bliži nova utakmica hrvatskih i grčkih klubova.

Ovog četvrtka na Poljudu će se susresti Hajduk i PAOK u prvoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige. Stadion je već danima rasprodan, ulaznica više nema i očekuje se dupkom puni Poljud.

Za ovu utakmicu vrijede jednaka pravila kao i za one između zagrebačkog Dinama i atenskog AEK-a koje se tek trebaju odigrati. UEFA je donijela odluku da će se i ovaj sraz u Splitu i onaj u Solunu idući tjedan odigrati bez prisutstva gostujućih navijača.

Nažalost, to nije spriječilo huligane da naprave krvavi pir u Ateni, ali nadamo se da će sve oko Hajduka i PAOK-a sve proteći u redu, kako sutra na Poljudu, tako i onaj idući četvrtak u Grčkoj.

Posebno to priželjkuju i Hajduku, jer svoju posljednju domaću europsku utakmicu (lanjski meč s Villarrealom) morali su odigrati s jednim zatvorenim sektorom i posebno istaknutom porukom: "Ne rasizmu."

Stoga su Splićani objavili mnoge važne informacije za sve posjetitelje sutrašnje utakmice, priloživši usput i video u kojem šestorica prvotimaca apeliraju na sve navijače da se pridržavaju pravila ponašanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider