Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dugo ga nije bilo

Hajduk objavio povratak jednog od najboljih igrača: Napokon lijepe vijesti, čekali su ovo mjesecima

Hajduk u nedjelju igra posljednju domaću utakmicu u ovoj sezoni, na Poljud stiže Gorica.

Dario Melnjak (Foto: Ante Čizmić/Cropix)

Poslije više od pola godine u puni pogon se vratio Dario Melnjak. Jedan od najboljih nogometaša Hajduka zaliječio je tešku ozljedu, puknuće prednjih križnih ligamenata koljena koje mu se dogodilo krajem listopada na utakmici sa Slaven Belupom u Koprivnici.

Hajduk je na društvenim mrežama i na svojoj platformi Hajduk Digital TV objavio kadrove s jutrošnjeg treninga na kojem je Melnjak radio pod punim opterećenjem, bez ikakvog zavoja na nozi (kao što je primjerice slučaj s Markom Livajom koji je također vježbao sa suigračima).

Melnjakov povratak odlična je vijest za cijeli Hajduk - za trenera Juru Ivankovića koji će voditi momčad u dvije preostale utakmice do kraja sezone, za igrače, navijače. Ovaj 31-godišnji Varaždinac istinski je profesionalac i iznimno pozitivan lik, koji je uz to prije ozljede bio jedna od najjačih karika Hajduka.

Došao je Melnjak u Hajduk prije dvije godine i osam mjeseci i odmah od starta je postao nezamjenjiv u momčadi i omiljen kod suigrača i navijača. Za Hajduk je dosad odigrao 93 utakmice, zabio 13 golova i upisao 11 asistencija.

Naročito velik doprinos Melnjak je u protekle dvije godine imao kod osvajanja Kupa. U finalu protiv Rijeke 2022. je bio dvostruki strijelac, a u lanjskom obračunu sa Šibenikom upravo je on načeo goste i otključao njihov bunker na Rujevici.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX