Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
žarko je to želio

Filip Krovinović se zbog Hajduka odrekao ogromne plaće

Filip Krovinović uskoro bi trebao postati igrač Hajduka.

Galerija Filip Krovinović (Foto: AFP) Filip Krovinović (Foto: AFP) Filip Krovinović (Foto: AFP)

Ljubav između Hajduka i rođenog Zagrepčanina Filipa Krovinovića nije nikakva tajna. No čini se da će obostrana želja napokon biti realizirana jer će 25-godišnji veznjak lisabonske Benfice ipak stići na Poljud.

Cijeli bi se posao trebao realizirati već danas, a prema posljednjim informacijama Krovinović dolazi u Hajduk u sklopu transfera.

Detalji njegovog ugovora s Hajdukom još uvijek nisu poznati, ali po svemu sudeći ostao je još samo liječnički pregled do službenog predstavljanja u dresu splitske momčadi.

Krovinović jako želi u Hajduk

Krovinović se povezivao s Hajdukom nekoliko puta, još od vremena kad je igrao za Zagreb. Otkad je iz Rio Avea prešao u Benficu, pružao je sjajne igre do ozljede koja ga je udaljila od prvog sastava portugalskog velikana.

Potom je odigrao dvije sezone na posudbama u West Bromwichu i Nottingham Forestu, a cijelo to vrijeme povezivali su ga s Hajdukom.

Benfica ga nije dala, ali pomogao mu je sukob s trenerom

Benfica ga nije dala na posudbu početkom ljeta, no onda se dogodio incident s trenerom Jorgeom Jesusom koji je ipak pokrenuo stvari u dobrom smjeru za Filipa.

Ono što dosad nije bio slučaj u eri Lukše Jakobušića jest to što je informacija ipak nekako procurila u medije. Hajduk je u tišini realizirao dolaske Jana Mlakara, strijelca prva dva pogotka u sezoni, iskusnog stopera Josipa Eleza te desnog bočnog, mađarskog reprezentativca Gerga Lovrencsicsa.

Sportski direktor Mindaugas Nikoličius dogovorio je i ostanke Marka Livaje i Lovre Kalinića, a Krovinović bi bio još jedan fantastičan posao Litavca.

Bijelima je prijeko potreban neki plemeniti veznjak koji će dirigirati igrom, a Krovinović bi na tom planu bio uistinu spektakularno pojačanje.

Dva pogotka Jana Mlakara u debiju na startu Prve HNL

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider