Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VRLO DOBRA UTAKMICA

VIDEO Hajduk - HSV 2:2: Livaja i sjajni junior umalo srušili bivšeg prvaka Europe

Susret s četiri pogotka i bez pobjednika odigrali su HSV i Hajduk na pripremama u Austriji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Puno bolje izdanje nego protiv Cluja pokazali su Splićani u svom drugog pripremom susretu odigranom u Austriji. Protiv bivšeg prvaka Europe, a trenutno člana druge Bundeslige, HSV-a, odigrali su 2:2, s tim da su do samog kraja bili blizu pobjedi.

Rano vodstvo, brzo izjednačenje

Hajduk je poveo u 28. minuti susreta nakon krasne akcije. Sahiti, oko čijeg se transfera upravo u HSV trenutno špekulirao, odradio je sjajan posao proigravši petom Krovinovića, a ovaj je s lijeve strane ubacio i pronašao Marka Livaju, kojem nije bilo teško poslati loptu u mrežu.

Vodstvo Hajduka trajalo je samo pet minuta. Lovre Kalinić nije najbolje reagirao nakon jednog dubokog ubačaja u kazneni prostor pa je odbijenu loptu u gol pospremio Robert Glatzel.

Mladić zabio odmah po ulasku

Novo vodstvo došlo je u 68. minuti i to kao plod dva dragulja Hajdukove škole. 19-godišnji izlazni junior Ivan Ćubelić zatresao je mrežu tek što je ušao u igru. Biuk ga je proigrao dubokom loptom, a on je utrčao iza obrane, glavom si gurnuo kraj vratara, zaobišao ga i zabio.

Splićani su bili blizu pobjede, no bez nje su ostali dvije minute prije kraja susreta. Mario Vušković bio je najviši nakon ubačaja iz kuta te je spustio loptu do Ransforda Königsdörffera koji je postavio konačni rezultat.

Pogotke postignute u 28., 33., 68. i 88, minuti možete pogledati OVDJE.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider