Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez premca

Hajduk dobio najljepšu čestitku za 110. rođendan: "U danima sretnim, u danima grubim..."

Hajduk ove subote slavi 110. rođendan.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk ove subote slavi 110. rođendan, a u moru čestitki koje su već stigle i koje će tijekom vikenda stići, ona najdraža je već tu i "potpisuju" ju 16.000 navijača.

Toliki je broj onih koji su svoju pripadnost Hajduku potvrdili učlanjenjem. Brojka od 16.000 članova u nepunih mjesec i pol impozantna je ne samo za hrvatske prilike nego i puno šire.

Navijačka privrženost Hajduku iskazuje se i u danima sretnim i u danima grubim pa navijači Hajduka i ove godine dodaju gas i još jednom demonstriraju kako im na ovim prostorima nema ravnih.

Za vikend učlanjivanja u Zagrebu, Đakovu...

Uzimajući u obzir sve okolnosti, a napose podatak kako je Hajduk na tek petom mjestu u ovoj turbulentnoj sezoni, 16.000 članova u nešto više od mjesec dana uistinu je nevjerojatna brojka, koja ima dodatnu težinu.

Međutim, nema zaustavljanja, poručuju iz Hajdukova Odjela za članstvo. Lavina pripadnosti koja se zakotrljala obuhvatila je već brojne gradove u Hrvatskoj i inozemstvu. Među pet najbrojnijih društava prijatelja Hajduka nalaze se ona iz Stuttgarta, Zagreba, Sinja, Dubrovnika i Šibenika.

"Pred nama su brojne terenske akcije, a već sutra se možete učlaniti u Zagrebu, Skradinu, Imotskom i Đakovu", rekao je voditelj Odjela za članstvo Teo Prkić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider