Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dinamovci žale za pobjedom

Ademi o metežu na terenu, Erceg o spornom penalu: "Nisam sto posto siguran"

Nakon ludog derbija na Poljudu svoje viđenje utakmice dali su i ponajbolji igrači susreta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ante Erceg bio je ponajbolji igrač Hajduka u ludom derbiju protiv Dinama. Zabio je za vodstvo nakon sjajne reakcije u gužvi, a u sudačkoj nadoknadi je hladnokrvno realizirao jedanaesterac za konačnih 2:2.

''Nevjerojatno je da primamo takve golove u zadnjim minutama već treću, četvrtu utakmicu ove sezone. Ne znam, valjda moramo raditi na koncentraciji'', rekao je Erceg nakon utakmice.

''Bolje smo otvorili utakmicu, stisnuli smo Dinamo, bili smo bolji u većem dijelu utakmice. Dogovor je na poluvremenu bio da krenemo po drugi pogodak, ali povukli smo se i Dinamo je preuzeo inicijativu. Penal? Imam dosta iskustva, iako je pritisak bio velik. Drugi penal? Ne mogu biti sto posto siguran, ali me gurnuo, treba vidjeti snimku. Idemo dalje, okrećemo se Šibeniku'' prokomentirao je utakmicu Erceg.

Ademi: "Ne smijemo primati ovako glupe golove"

Arijan Ademi bio je jedan od najboljih igrača Dinama i asistent za drugi pogodak.

''Velika šteta za taj penal na samom kraju. Mislim da smo bili puno bolji u drugom poluvremenu, zaigrali smo agresivnije, ali nije to zbog mog ulaska, tako se samo poklopilo. No, ne smijemo više primati ovako glupe golove, ne smijemo ovo više ponoviti'', rekao je Ademi koji je komentirao i opći metež na terenu u završnici utakmice.

''Ništa strašno, to je derbi, na kraju smo se svi zagrlili i dali si ruke, sve je to u žaru borbe'', dodao je Ademi.

Benković i Sosa žale za pobjedom

U momčadi Dinama istaknuo se i stoper Filip Benković koji je u 89. minuti zabio za izjednačenje.

''Derbi je bio uzbudljiv, utakmica se rješavala u posljednjih par minuta. Ulaskom Ademija smo promijenili formaciju, nešto slično kao Hajduk u prvom dijelu i to je izgledalo puno bolje. Nakon gola Henriqueza očekivali smo da će to biti dovoljno za pobjedu, ali nije. Eto, to je nogomet - rekao je Benković.

Tko je više zaslužio pobjedu u derbiju?

Ukupno glasova:

Dinamov stoper otkrio je što im je trener Mario Cvitanović rekao u poluvremenu.

''Trener nam je u svlačionici nakon prvog poluvremena rekao da možemo okrenuti rezultat, da vjeruje u nas. Istaknuo je da igramo najveći derbi i da se za ovo živi. Nismo iskoristili neke prilike ranije u utakmici. U jednu ruku možemo žaliti što nismo izdržali i osvojili sva tri boda, ali i biti sretni jer smo u završnici uzeli bod'', rekao je Benković.

Za ispuštenom pobjedom žali i lijevi bek zagrebačkog sastava Borna Sosa.

''Derbi je ispunio sva očekivanja. Šteta što se nakon postignutog gola za vodstvo nismo povukli i smirili igru. Mogli smo i pobijediti'', rekao je Sosa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider