Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čestitke Bijelima

Hajduk danas slavi 113. rođendan: Za navijače pripremili posebno iznenađenje

Prije 113 godina osnovan je Hajduk.

113. rođendan Hajduka (Foto: HNK Hajduk Split/GOL.hr)

Na današnji dan, prije točno 113 godina, četvorica splitskih studenata su osnovala Hajduk.

Vjekoslav Ivanišević, Fabijan Kaliterna, Lucijan Stella i Ivan Šakić vjerojatno nisu mogli ni zamisliti što su pokrenuli, da su stvorili simbol Splita i Dalmacije te klub koji se strastveno prati diljem Hrvatske, Europe i svijeta.

Mnoštvo se trofeja osvojilo u 113 godina, a povratkom Lovre Kalinića pa Marka Livaje pokrenula se ogromna energija. Stvoreni su temelji za šampionsku momčad koja bi ove sezone mogla prekinuti dugogodišnji post.

Josip Elez i Marko Dabro Završila kineska epizoda najmlađeg debitanta u povijesti: Vratio se u HNL divider

Nakon što su dvije godine zaredom osvojili Kup, navijačka vojska vjeruje da je došlo vrijeme za titulu. To osnažuje i činjenica da su Bijeli, nakon 19 godina, osvojili naslov jesenskog prvaka.

Povratak Nikole Kalinića i Ivana Perišića, pa i potpis Josipa Brekala samo su dolili vatru na rasplamsalu euforiju, no da bi se hajdukovci u proljeće okitili titulom prvaka trebat će još puno toga pokazati i odigrati na terenu. Do kraja je ostalo još 14 kola, a već u subotu čeka ih ispit u Kranjčevićevoj kod Rudeša.

Hajduk pokrenuo novu web trgovinu

Dodajmo kako je splitski klub za 113. rođendan odlučio navijače počastiti novom, poboljšanom platformom klupske web trgovine koji donosi popriličan novac u klupski budžet.

Nova web trogovina bi trebala biti brža, jednostavnija, a što je još važnije i stabilnija jer se stranica često "rušila" zbog navale velikog broja navijača.

Tom prigodom iz kluba pripremili su razne akcije iznenađenja za navijače, ali i besplatnu dostavu za sve narudžbe unutar Hrvatske.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider