Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobre vijesti za Torcidu

HNS smanjio kaznu Hajduku i pustio navijače na Poljud: Kapacitet stadiona će biti malo preko 10 tisuća mjesta

Hajdukovi navijači moći će navijati na sljedećoj domaćoj utakmici, ali kapacitet Poljuda bit će tek nešto više od 10 tisuća mjesta

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Komisija za žalbe HNS-a promijenila je odluku o kazni Hajduku za navijačke incidente na derbiju s Osijekom pa će umjesto praznog stadiona sad biti zatvoren samo sjever Poljuda.

Kako je kapacitet ionako smanjen zbog epidemioloških mjera, na tribinama protiv Slaven Belupa bit će nešto malo više od 10.000 navijača.

gol expired Hajduk poslao HNS-u žalbu na devet stranica nakon velike kazne koja je stigla na Poljud divider

"Komisija za žalbe HNS-a povodom žalbe HNK Hajduk na odluku Disciplinskog suca HT Prve lige zbog prekršaja počinjenog na utakmici Hajduk - Osijek donijela je odluku o djelomičnom prihvaćanju žalbe HNK Hajduk.

Komisija za žalbe donijela je sljedeću odluku:

Djelomičnim prihvaćanjem žalbe HNK Hajduk š.d.d. Split, preinačava se Odluka Disciplinskog suca Hrvatski Telekom Prve lige, broj I. HNL-650/21 od 28.12.2021. u odluci o kazni u odnosu na prekršaj pod točkom B., na način da se HNK Hajduk š.d.d., temeljem čl. 88. Disciplinskog pravilnika HNS izriče kazna igranja 1 (jedne) – prve naredne prvenstvene utakmice Hrvatski Telekom Prve lige ili Hrvatskog nogometnog kupa na svom igralištu bez nazočnosti gledatelja na sjevernoj tribini Gradskog stadiona Poljud i novčana kazna u iznosu od 70.000,00 kuna."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider