Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
transfer karijere

Ugledni insajder tvrdi: Dogovara se posao težak 300 milijuna eura, evo kamo će Haaland

Haaland bi ovog ljeta mogao srušiti transfer Neymara u PSG, koji je bio najveći svih vremena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Norveški napadač Erling Haaland (21) mogao bi ovoga ljeta napustiti Borussiju Dortmund i u transferu vrijednom 300 milijuna eura preseliti se u Manchester City, prenose talijanski mediji.

Navodi se kako bi City platio Borussiji 75 milijuna eura odštete, norveški napadač bi dobio 150 milijuna eura za petogodišnji ugovor, dok bi Haalandovu agentu Mini Raioli bilo isplaćeno čak 70 milijuna eura provizije.

Borna Sosa Barcelona se oglasila o dovođenju Borne Sose u Kataloniju divider

Vijest je objavio ugledni talijanski novinar Gianluca DiMarzio, koji tvrdi kako su "Građani" već predali ponudu Borussiji, Haalandu i njegovu menadžeru.

Haaland je stigao u Borussiju u prosincu 2019. iz RB Salzburga za 20 milijuna eura, a za klub iz Dortmunda je postigao 80 golova u 84 nastupa.

gol expired Majka autističnog dječaka kojeg je Ronaldo udario ne želi da se njezin sin i Cristiano susretnu divider

Manchester City je u potrazi za "devetkom" nakon odlaska Sergia Aguera iz kluba prošlog ljeta. Pokušali su angažirati napadača Tottenhama Harryja Kanea, ali je vlasnik Spursa Daniel Levy spustio "rampu".

Borna Sosa Barcelona se oglasila o dovođenju Borne Sose u Kataloniju divider

Nagađalo se kako je za "norveško čudo" zainteresiran i Real Madrid, no iz "Kraljevskoga kluba" stižu signali kako im je prioritet Kylian Mbappe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider