Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za dugu dominaciju

Guardiola u Cityju stvara ubojiti engleski trojac: Vidjet ćemo ih u akciji protiv Hrvatske

City je ove sezone izgubio u finalu Lige prvaka, ali već sljedeće želi napraviti taj toliko željeni korak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Europsko prvenstvo se približava, ali to ne znači da klubovi ne rade na pojačanjima, naročito oni najbogatiji.

Manchester City bacio se u akciju, svoj kadar želi ojačati s dva engleska reprezentativca koja ćemo gledati ove nedjelje na utakmici Engleska – Hrvatska na Wembleyju.

Građani u svoje redove žele dovesti Harryja Kanea i Jacka Grealisha te na taj način stvoriti pakleni engleski trio u navali jer bi se spomenuta dvojica priključila Philu Fodenu, fenomenalnom igraču koji je inače ponikao u Cityjevoj omladinskoj školi.

Što se Kanea tiče, tu su stvari jasne. On je nedavno otvoreno rekao ljudima u Tottenhamu da ovo ljeto želi otići iz kluba. Uskoro će navršiti 28 godina, u najboljim je igračkim godinama i ne želi više biti u luzerskom klubu, cilj mu je boriti se za trofeje i na domaćoj i na kontinentalnoj sceni.

Kane se već izjasnio, Grealish zasad šuti

Pritom je naglasio da želi ostati u Engleskoj, u Premierligi, što je odmah osim Cityja alarmiralo i Manchester United i Chelsea, ali Kaneova je želja igranje i treniranje pod vodstvom Pepa Guardiole, pa je u toj priči zapravo jedino preostalo pitanje odštete koju klubovi trebaju dogovoriti.

Nešto teže mogao bi ići proces kupnje Jacka Grealisha, sjajnog kapetana Aston Ville. On se, za razliku od Kanea, nije izjašnjavao o tome gdje želi nastaviti karijeru, a u Premierligi praktički ne postoji klub koji ga ne bi htio vidjeti u svojim redovima. Mnogi od njih bogatiji su od Aston Ville, koja će se uskoro morati pomiriti s odlaskom glavne zvijezde…

Guardiola će napraviti sve da Grealish dođe baš u City i onda formirati trojku koja bi trebala dominirati idućih nekoliko godina.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider