Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlazi iz Cityja?

Guardiola sjeda na klupu favorita za osvajanje Svjetskog prvenstva? Nude mu ogromnu plaću

Tite će napustiti klupu Brazila nakon Svjetskog prvenstva 2022. u Kataru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni Tite će, neovisno o rezultatu u Kataru, napustiti izborničku funkciju brazilske nogomtne reprezentacije nakon Svjetskog prvenstva 2022., zbog čega se Savez već bacio u potragu za njegovim nasljednikom.

Kontaktirali su tako Pepa Guardiolu i ponudili mu godišnju plaću na koju bi malo tko ostao hladan, a navodno se radi o iznosu od 12 milijuna eura godišnje.

Iako su svi u brazilskom nogometu usmjereni na ostvarivanje glavnog cilja, a to je osvajanje titule svjetskog prvaka u Kataru, istovremeno se radi i na pronalasku novog izbornika.

Brazilci mu nude 20 milijuna eura godišnje

Savez je već ranije odlučio da će novi izbornik biti stranac, a prema španjolskoj Marci upravo je trener Manchester Cityja glavni kandidat za mjesto izbornika.

Navodno su Brazilci već ponudili četverogodišnji ugovor Pepu prema kojem bi trebao zarađivati 20 milijuna eura godišnje bruto, odnosno 12 milijuna eura neto.

Hoće li to biti dovoljno da Pep prihvati poziv i po prvi put zasjedne na klupu neke reprezentacije tek ćemo saznati, ali svakako im u prilog ide činjenica da mu ugovor s Cityjem istječe narednog ljeta.

Inače Brazil je u skupini G Svjetskog prvenstva u Kataru sa reprezentacijama Švicarske, Srbije i Kameruna.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider